Hedra Оffice
Ергономски мебел, за здрава и продуктивна работна средина.

Hedra Office
Ергономски мебел, за здрава и продуктивна работна средина.
HEDRA ергономските работни маси со механизам за прилагодување на висина и HEDRA ErgoChair столиците се совршено решение за секоја работна средина. Модернизирајте го вашиот дом или канцеларија со висококвалитетните Hedra ергономски продукти, дизајнирани да се адаптираат на сите ваши потреби и желби.
HedraWood

HedraWood ергономското биро е практично, лесно за одржување и изгледа елегантно и луксизно. Дрвената работна површина е рачно изработена и премачкана со заштитено масло. HedraWood е достапно во неколку бои: класично црна,, светла бука, палисандер и темен орев.

HedraWood ергономското биро може го нарачате во неколку варијанти: само механизам, механизам + рачно изработена, парена бука или механизам + дупла иверица.

Спецификации
HedraGlass

Дозволете HedraGlass ергономското биро да внесе светлина во вашето работно катче. Ова биро е идеално за мали работни простории бидејќи стаклената површина непречено ја рефлектира светлината и прави секоја просторија да изгледа пространо.

HedraGlass ергономско биро вклучува: USB порт, C-type порт, безжичен полнач за смартфон, вградена фиока.

Спецификации
За здрава и продуктивна работна средина

Работната средина директно влијае врз продуктивноста и задоволството при работа. Во просек, луѓето поминуваат повеќе од 8 часа во седечка позиција. Ова може да доведе до трајни негативни последици и бројните медицински проблеми кои се јавуваат како последица од статичната, седечка положбата.

HEDRA ергономските работни маси нудат адаптабилност на висината и динамичност во работата. Заменете го вашето старо биро со HEDRA ергономско биро и почувствувајте ги придобивките: подобрено држење на телото, зголемена концентрација и намален стрес при работа.